Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan 06 - 123 215 45

Voor onze coronamaatregelen, klik hier.

Welkom

Welkom op de website van Minicamping Giessenwaard. De camping bestaat sinds 2012 maar voor ons was 2020 het eerste seizoen als camping eigenaar. Een moeilijke start door de Corona maatregelen maar wat was het een mooie zomer. In 2021 gaan wij weer open op vrijdag 16 april. 

We verwelkomen u in onze gezellige pipowagen die ingericht is als receptie. De camping heeft moderne, schone sanitaire voorzieningen en ligt in het prachtige polderlandschap van de Alblasserwaard, een heerlijke plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De camping ligt aan een brede wetering met uitzicht over het polderlandschap en is omzoomd door knotwilgen. Midden op de camping ligt een vijver waarin eenden, futen en meerkoeten rondzwemmen. Houdt u van vissen? Dat kan direct vanaf de camping. 

Het riviertje ‘de Giessen’ stroomt langs de camping en er is een aanlegsteiger voor de campinggasten. Wij verhuren twee Canadese kano’s en een kajak. Natuurlijk kunt u ook zelf uw bootje meenemen.  

In de omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Er is een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsknooppunten. Veel toeristische trekpleisters zoals de molens van Kinderdijk, slot Loevestein en stadjes als Leerdam, Schoonhoven, Nieuwpoort, Woudrichem en Gorinchem liggen op fietsafstand en worden veel bezocht door onze gasten.

De camping is aangesloten bij de SVR (Stichting Vrije Recreatie). Voor reserveringen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een emailberichtje sturen of het contactformulier op deze website invullen. 

We hopen dat in ons tweede kampeerseizoen weer veel gasten onze fraaie camping zullen bezoeken om te genieten van deze prachtige plek. 

Wij heten u graag van harte welkom!

 

Saskia & Kees Portengen