Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan 06 - 123 215 45

Camping

Onze camping heeft 14 ruime kampeerplekken, allen voorzien van elektriciteit (10 Amp) met uitzondering van plek 11. Plek 11 is alleen geschikt voor tenten die geen stroom nodig hebben. 

U wordt verwelkomd bij onze pipowagen die fungeert als receptie. Hier vindt u ook leesboeken, tijdschriften en spelletjes en volop toerististische informatie zoals wandel- en fietskaarten en folders van bezienswaardigheden in de omgeving. 

U kunt gebruik maken van het sanitairgebouw met 3 douches, 2 toiletten, een urinoir en 3 wastafels. Daarnaast een uitstort voor een chemisch toilet, een tapkraan en 2 spoelbakken voor de afwas. Het warm water is inbegrepen. Hier staat ook een centrifuge. 

Wij verzoeken onze gasten om het afval te scheiden. Daarvoor staan er containers voor papier, plastic, groen en restafval. Ook uw glas wordt apart verzameld.

Op alle plaatsen kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

Voor uw fiets kunt u gebruik maken van ons fietsenschuurtje. Hier kunt u ook uw e-bike opladen. In het fietsenschuurtje staat een koelkast voor onze tentkampeerders zonder stroomaansluiting. 

 

 

Plattegrond