Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan 06 - 123 215 45

Nieuws

Op deze pagina kunt u de meest recente updates vinden wat betreft de opening van de camping in verband met Corona.

13 juni 2020

Ja, het is zover. Vanaf maandag 15 juni 2020 gaat het sanitairgebouw weer open. Om 1,5 meter afstand te bewaren, hebben wij maatregelen getroffen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Wij verzoeken onze gasten om deze maatregelen vóór komst naar onze camping goed door te nemen. De maatregelen zijn hier te vinden. 

3 juni 2020 

Na ons laatste bericht stroomden de boekingen voor het pinksterweekend binnen. Het was mooi weer en afstand houden op de camping is geen probleem. Wij waren blij met gezellige gasten. Iedereen was zelfvoorzienend en dat ging prima. Een douche in de boom werkt ook goed.  Nog een maand volhouden en dan kan het sanitairgebouw weer open. 

13 mei 2020

Onze camping is geopend!!! Tot 1 juli blijft het sanitairgebouw dicht. U kunt wel uw afvalwater storten en koud water tappen. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent 1,5 meter afstand houden van elkaar en niet komen als je klachten hebt. Wij hopen op een mooie zomer! 

1 mei 2020

Voor alle campings in Nederland geldt dat gemeenschappelijke sanitairgebouwen niet geopend mogen zijn. Daarnaast gelden regels per veiligheidsregio. Onze camping valt onder de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. In deze regio mogen campings alleen geopend zijn voor seizoensplaatsen met gebruik van eigen sanitair.
Vanaf 5 mei is onze camping geopend voor de seizoensplaatsen en tot nader order gesloten voor alle overige gasten. Zodra dit wijzigt wordt dit hier gepubliceerd.