Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan 06 - 123 215 45

Omgeving & uitstapjes

Noordeloos naast de deur

Onze mini-camping is gelegen bij Noordeloos in de gemeente Molenlanden, midden in het Groene Hart. Noordeloos beschikt over een zwembad (De Spettertuin), een paar dorpswinkels en op de 1e zaterdag van augustus is er de alom bekende Jaarmarkt. Voor de jaarlijkse fiets- en wandelvierdaagse in Hoornaar is onze mini-camping een prima vertrekpunt. In de nabijheid is ook een natuurbad 'de Donk'. 

Bezienswaardigheden

In de omgeving zijn bezienswaardigheden te bezoeken zoals Slot Loevestein, de molens van Kinderdijk en de glasstad Leerdam. Wilt u uitgebreid winkelen, dan zijn de historische steden Gorinchem, Schoonhoven en Dordrecht mooie plaatsen om naar toe te gaan. Kijk ook eens op VVV Zuid-Holland Zuid voor meer ideeën, zoals musea en andere activiteiten.

Actief op stap

Wilt u er actief op uit? Neem de fiets! Via fietsen in Zuid-Holland vindt u aangename routes. In de omgeving is ook een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelknooppunten. Ook is een tocht met de waterbus naar Rotterdam of Dordrecht een aanrader. In de nabije omgeving van de camping is een golfbaan. 

Als natuur- en vogelliefhebber kunt u meer informatie vinden bij de natuur- en vogelwacht De Alblasserwaard.

Eten en drinken

In de directe omgeving van de camping zjin een aantal restaurants. Maar ook in Gorinchem zijn volop terrasjes en restaurants.

 

Graag verwijzen we u ook naar de regionale website van de VVV en Den Hâneker.

  vvvlogo