Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan 06 - 123 215 45

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

Beste gast,

Wij heten u van harte welkom. In verband met het coronavirus geldt een speciaal protocol op onze camping. Wij volgen de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM, de rijksoverheid en de veiligheidsregio ZHZ. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Graag uw medewerking aan onderstaande voorschriften om uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw medegasten te beschermen.
Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt, hoest, snottert of keelpijn heeft, komt u niet naar onze camping. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Receptie/pipowagen
Wij zijn geopend maar zullen afstand van u houden. Wij schudden geen handen.
Kom bij voorkeur met 1 persoon tegelijk naar de receptie
In de pipowagen mag maximaal 1 persoon of 2 personen uit 1 gezin om een boek of spelletje te halen of een wandel- of fietskaart te bekijken.

Terrein
U krijgt van ons uw plek. Houd 1,5 meter afstand van andere kampeerders. Het kampeerterrein is ruim genoeg.

Sanitairgebouw
Het sanitairgebouw is open maar onder onderstaande voorwaarden: 
Toiletten:
Alle toiletten zijn geopend. Mocht u toch toevallig tegelijk naar buiten komen dan staat u meteen in de buitenlucht en doordat de deuren van elkaar afdraaien is het vrijwel onmogelijk om elkaar te raken. Uiteraard worden de toiletten dagelijks schoongemaakt. 
Douches:
In het gedeelte bij de wastafels is het onmogelijk om 1,5 m afstand te bewaren. Daarom mogen leden uit verschillende huishoudens niet tegelijkertijd in de douches aanwezig zijn. Aan de buitenzijde hangt een bordje vrij/bezet. Indien u en uw gezinsleden naar binnen gaan, draai het bordje dan op ‘bezet’. Indien u klaar bent, vergeet dan niet het bordje terug te draaien naar ‘vrij’. Na het douchen de buitendeur op het haakje zetten zodat er voldoende wordt geventileerd.
De douches worden dagelijks schoongemaakt en bij drukte op de camping tweemaal daags. Mocht u toch nog zelf willen schoonmaken dan liggen er doekjes en schoonmaakmiddel. Na gebruik, vieze doekjes in emmer gooien. 
Afwassen:
De afwasplaatsen hebben 1,5 m tussenruimte. Beide wastafels kunnen tegelijk gebruikt worden. Als beide afwasplaatsen gebruikt worden dan maximaal 1 persoon per plaats.

Vuilwaterstortpunt en tapkraan
U kunt gebruik maken van het stortpunt voor vuilwater. Let u op dat u ook hier rekening houdt met 1,5 meter afstand.

Dagbezoek/visite
Indien er door de overheid beperkingen zijn ten aanzien van het aantal bezoekers dat ontvangen mag worden in een huishouden dan gelden deze beperkingen ook op de camping.

Extra hygiëne
Wij zorgen voor extra goede hygiëne. Dit betekent dat wij de kranen, lichtschakelaars, deurklinken extra reinigen. 
Bij de kranen staat desinfectiegel voor uw handen en desinfectie voor de kranen. Gebruikt papier in de container met restafval gooien.

Wat kunt u zelf doen?
Geef geen handen, knuffels of kussen.
Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
Was regelmatig uw handen, langer dan 25 seconden met water en zeep.
Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van uw elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg in de container met restafval. 
Meld meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer ons.

Tenslotte
Omdat wij op onze camping verantwoordelijk zijn voor het naleven van de RIVM richtlijnen, verzoeken wij u bovenstaande maatregelen zorgvuldig na te leven.