Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan 06 - 123 215 45

Voor onze coronamaatregelen, klik hier.

Welkom

Welkom op de website van Minicamping Giessenwaard. In 2022 bestaat de camping 10 jaar. Voor ons, Kees en Saskia Portengen, wordt 2022 ons derde seizoen. We genieten iedere dag van deze mooie plek en we hopen dat ook in 2022 weer veel gasten onze camping komen bezoeken. 
De camping gaat open op vrijdag 22 april 2022 en het seizoen eindigt op zaterdag 1 oktober. 

We verwelkomen u in onze gezellige pipowagen die ingericht is als receptie. Hier vindt u ook informatie over de omgeving, leesboeken en spelletjes. De camping heeft moderne, schone sanitaire voorzieningen, gratis WIFI en ligt in het prachtige polderlandschap van de Alblasserwaard, een heerlijke plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Vanaf de camping heeft u wijds uitzicht over de weilanden met knotwilgen en veel water. Midden op de camping ligt een vijver waarin eenden, futen en meerkoeten rondzwemmen. Houdt u van vissen? Dat kan direct vanaf de camping. 

Het riviertje ‘de Giessen’ stroomt langs de camping en er is een aanlegsteiger voor de campinggasten. Wij verhuren twee Canadese kano’s en een kajak. Natuurlijk kunt u ook zelf uw bootje meenemen.  

In de omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Er is een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsknooppunten. Veel toeristische trekpleisters zoals de molens van Kinderdijk, slot Loevestein en stadjes als Leerdam, Schoonhoven, Nieuwpoort, Woudrichem en Gorinchem liggen op fietsafstand en worden veel bezocht door onze gasten.

Op loopafstand is voor de liefhebbers een 9-holes golfbaan en een paar restaurants. 

De camping is aangesloten bij de SVR (Stichting Vrije Recreatie). Voor reserveringen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een emailberichtje sturen of het contactformulier op deze website invullen. 

Wij heten u graag van harte welkom!

 

Saskia & Kees Portengen